Doel Licht op een Betere Wereld

Doel Licht op een Betere Wereld 

Focus van een leeuwin
Focus van een leeuwin

Het kan altijd beter. Er zijn legio voorbeelden waar iets te doen valt. Dat hoeft niet persé mondiaal te zijn. Dat kan ook regionaal en landelijk.

In het bijzonder als het gaat om behoud van cultureel erfgoed, zet Licht op een Betere Wereld zich specifiek in om intenties uit te dragen die een meerwaarde hebben voor de samenleving en hun omgeving.

De initiatieven kunnen heel divers zijn. Dat kan zijn een kunstproject, zoals MVO Inclusive Economy Art 2015-2030, of dat kan een speciale publicatie zijn. Het kan ook een specifieke filmproductie zijn waarin duidelijk wordt waarom het anders kan of wat de drijfveren zijn in een mensenleven om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Licht op een Betere Wereld houdt haar focus op fysieke en mentale duurzaamheid. Daar profiteert iedereen van, nu en op lange termijn!

Belangrijk om te weten is, is dat de meeste acties van Licht op een Betere Wereld zonder winstoogmerk zijn. Het valt onder sponsoring of vrijwilligerswerk. Alles om de wereld een stukje beter en mooier te maken.